Het meest recente nieuws

Loes Riphagen en Coco

Workshops door Loes Riphagen in het Anton Pieck Museum

In augustus geeft Loes Riphagen drie exclusieve workshops waarbij zij deelnemers begeleidt in het maken van hun eigen illustratie.

Opening twee nieuwe exposities

Druk bezochte opening van twee nieuwe exposities in het Anton Pieck Museum, Hans en Grietje en het Atelier met Loes Riphagen.

Hans en Grietje en het Atelier met Loes Riphagen

Op zaterdag 25 juni zijn er twee nieuwe exposities in het Anton Pieck Museum geopend; Hans en Grietje en het Atelier met Loes Riphagen.

90-jarige tekent, geïnspireerd door Anton Pieck

Rein Kuppens tekent, geïnspireerd op Anton Pieck en leent een werk uit aan het Anton Pieck Museum voor de wand Pieck Inspireert.

Op reis met Anton Pieck in Museum Nienoord

Pieck reisde graag en maakte geen foto's maar tekeningen van wat hij zag. Hij wist de sfeer van iedere locatie treffend vast te leggen.
Conservator_Judith_Bartel_neemt_de_nieuwe_tekening_in_ontvangst

Nieuwe tekeningen bij Pieck Inspireert

Nieuwe aanwinsten voor de hoek Pieck Inspireert; tekeningen van Tijn Tempelaars (16) en Wim Dingemans (65) in het Anton Pieck Museum.
AP Journaal 2021

Anton Pieck Journaal 2021

Het Anton Pieck Journaal 2021 met veel informatie over de activiteiten van het afgelopen jaar, een vooruitblik naar 2022.

Nieuwe conservator

Judith Bartel-van Beckhoven is vanaf 1 december 2021 de nieuwe conservator van het Anton Pieck Museum.
Roodkapje

Musea 5 juni weer open

Het Anton Pieck Museum is vanaf 5 juni weer open! Met 3 nieuwe, prachtige exposities: 'Roodkapje', 'Alfabet' en 'Stille Wateren, diepe gronden'.
Museumtour-phone

Museumtour

In het Anton Pieck Museum kunt u in de expositie ‘Stille wateren, diepe gronden’ gebruik maken van een museumtour op uw smartphone.