Het meest recente nieuws

Dag van de muzikanten, Anton Pieck’s humor

Pieck’s humor zie je in vele tekeningen. Eigen grappige ervaringen en waarnemingen verwerkte Anton Pieck ook regelmatig tekeningen, zoals bijvoorbeeld in ‘Het muziekavondje’.

Landelijke intocht Sinterklaas

Anton Pieck was dol op de winter en ook op het Sinterklaasfeest. We kennen van hem een klein meisje dat verlekkerd staat te kijken naar alle snoep, uitgestald op een sinterklaastafel.

Workshop tekenen met Loes Riphagen wederom een groot succes

Op 26 oktober gaf Loes Riphagen een uitverkochte workshop aan kinderen van 5 tot en met 11 jaar.
Opening hellingbaan

Opening ‘Hellingbaan’

Op donderdag 15 september werd bij de entree van het Anton Pieck Museum onder toeziend oog van een klein aantal genodigden de nieuwe 'Hellingbaan’ geopend.
vrijwilligersuitje Kroller Muller Museum

‘Jaarlijks vrijwilligersuitje Anton Pieck Museum’

Op 13 september werd weer door het bestuur van het Anton Pieck Museum het jaarlijkse vrijwilligersuitje georganiseerd. Dit keer naar het Kröller Müller Museum.
Loes Riphagen en Coco

Workshops door Loes Riphagen in het Anton Pieck Museum

In augustus heeft Loes Riphagen drie exclusieve workshops gegeven, waarbij deelnemers hun eigen illustratie maken.

Opening twee nieuwe exposities

Druk bezochte opening van twee nieuwe exposities in het Anton Pieck Museum, Hans en Grietje en het Atelier met Loes Riphagen.

Op reis met Anton Pieck in Museum Nienoord

Pieck reisde graag en maakte geen foto's maar tekeningen van wat hij zag. Hij wist de sfeer van iedere locatie treffend vast te leggen.
AP Journaal 2021

Anton Pieck Journaal 2021

Het Anton Pieck Journaal 2021 met veel informatie over de activiteiten van het afgelopen jaar, een vooruitblik naar 2022.
Museumtour-phone

Museumtour

In het Anton Pieck Museum kunt u in de expositie ‘Stille wateren, diepe gronden’ gebruik maken van een museumtour op uw smartphone.