Kunstfestival in Hattem op 25 mei 2024

Beleef een dag vol creativiteit, inspiratie en gezelligheid tijdens het Kunstfestival in het historische centrum van Hattem op zaterdag 25 mei 2024! Dit veelzijdige evenement biedt een unieke gelegenheid om de magie van kunst en cultuur te ervaren in een sfeervolle setting.

Bezoek het Anton Pieck Museum:

In het Anton Pieck Museum kun je een kijkje nemen in de wereld van de beroemde kunstenaar Anton Pieck. Ontdek hoe Pieck te werk ging en welke technieken hij gebruikte om zijn bijzondere kunstwerken te creëren. Bovendien is er een speciale tekenruimte in het museum, waar je aan de grote tafel in het atelier zelf aan de slag kunnen. Laat je inspireren door Pieck’s meesterwerken en zet je eigen creatieve ideeën op papier.

Bijzonder Kunstproject: ‘Kunst van Zolder’

Een speciaal onderdeel van het festival is het bijzondere kunstproject ‘Kunst van Zolder’, gestart door Jaap van Zaal en Bert Kieft. Tijdens het festival zullen zij geschonken kunstwerken verkopen die zorgvuldig zijn beoordeeld op hun waarde door een team van kunstkenners, waaronder Bruno Barat. Dit biedt een unieke kans om prachtige kunstwerken te verwerven en tegelijkertijd een goed doel te steunen, aangezien de opbrengst ten goede komt aan de musea in Hattem, waaronder het Anton Pieck Museum en het Voerman Stadsmuseum Hattem.