Toegankelijkheid

Het Anton Pieck Museum is toegankelijk voor iedereen. De ingang is voorzien van een hellingbaan, waardoor bezoekers in een rolstoel en bezoekers die minder goed ter been zijn, gemakkelijk via de hoofdingang naar binnen kunnen. Vanzelfsprekend helpen wij u daar waar nodig tijdens uw bezoek.

Mindervaliden

Het museum is rolstoeltoegankelijk. Alle drie verdiepingen zijn met een lift bereikbaar voor mindervaliden. Op de begane grond bevindt zich een mindervalidentoilet. Een officieel opgeleide (of hulp-hond) is toegestaan.

Begeleiding

Als u vanwege een beperking niet zelfstandig door het museum kunt bewegen, mag u een begeleider meenemen. Deze mag gratis naar binnen.

Veiligheid

In verband met de veiligheid van onze bezoekers is een beperkt aantal rolstoelen en rollators tegelijk in het museum toegestaan. Voor een groep geldt dat per bezoek niet meer dan drie rolstoelen/rollators zijn toegestaan. Op de begane grond en souterain mag zich slechts één rolstoel of rollator tegelijk bevinden.
Wilt u het Anton Pieck Museum bezoeken met een groep mindervaliden? Neemt u vooraf contact met ons op voor de mogelijkheden via +31 (0)38 4442192 of info@antonpieckmuseum.nl.

Vragen

Vanzelfsprekend helpen wij u daar waar nodig tijdens uw bezoek. Mocht u vooraf vragen hebben dan zijn wij bereikbaar via +31 (0)38 4442192 of info@antonpieckmuseum.nl.