Toegankelijkheid

Het Anton Pieck Museum is toegankelijk voor iedereen. De ingang is nu voorzien van een hellingbaan, waardoor bezoekers in een rolstoel en bezoekers die minder goed ter been zijn, gemakkelijker via de hoofdingang naar binnen kunnen. Vanzelfsprekend helpen wij u daar waar nodig tijdens uw bezoek.

Mindervaliden

De eerste verdieping van het museum is voor mindervaliden bereikbaar met traplift. Het souterrain is te bereiken met een plateaulift met een maximale belasting van 225 kg. Een grote elektrische rolstoel kan een probleem zijn. Op de begane grond bevindt zich een toilet voor mindervaliden.

In verband met de veiligheid van onze bezoekers is een beperkt aantal rolstoelen en rollators tegelijk in het museum toegestaan. Voor een groep geldt dat per bezoek niet meer dan drie rolstoelen/rollators zijn toegestaan. Op de eerste verdieping en kelderverdieping mag zich slechts één rolstoel of rollator bevinden. Wilt u het Anton Pieck Museum bezoeken met een groep minder validen? Neemt u vooraf contact met ons op voor de mogelijkheden via +31 (0)38 4442192 of info@antonpieckmuseum.nl.

Vragen

Vanzelfsprekend helpen wij u daar waar nodig tijdens uw bezoek. Mocht u vooraf vragen hebben dan zijn wij bereikbaar via +31 (0)38 4442192 of info@antonpieckmuseum.nl.