Veilig naar het museum

We hebben maatregelen getroffen om uw bezoek veilig en verantwoord te maken en wij houden ons strikt aan de aan de voorgeschreven corona maatregelen, dus u kunt ons museum veilig en verantwoord bezoeken.

Lees hieronder het volledige protocol

Was vaak uw handen, bij binnenkomst en op enkele andere plekken zijn hiervoor voorzieningen.

Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen.

Reserveer vooraf uw bezoek. U heeft alleen toegang  met een gereserveerd ticket voor een bepaald tijdsblok. Het ticket kan online gekocht worden en (tijdens openingsuren) telefonisch gereserveerd worden, of via e-mail. Dit geldt ook voor museum-kaart houders. Als u niet heeft gereserveerd, kunt u het museum bezoeken als het maximaal aantal bezoekers nog niet is bereikt

Ga niet van huis bij gezondheidsklachten zoals verkoudheidsklachten, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Je bent welkom als jij en je eventuele huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.
Neem de RIVM richtlijnen in acht.

Als je moet betalen, doe dat dan zoveel mogelijk contactloos, met pin of met je mobiel bijvoorbeeld.

Kom maximaal 15 minuten voor je starttijd, om wachtrijen te voorkomen.

Het is alleen toegestaan om het museum te bezoeken voor groepen van maximaal 4 personen, of voor personen uit 1 huishouden. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee;

Er worden maximaal 28 bezoekers gelijktijdig toegelaten en er wordt toegezien op spreiding over de zalen d.m.v. zaalkaarten. Met een gereserveerd ticket voor een bepaald tijdsblok bent u verzekerd dat u het museum kunt bezoeken.

Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot je eigen gezelschap.

Volg de looproute.

Gebruik de zaalkaarten, zo hebben we inzage hoeveel mensen per zaal aanwezig zijn.

Volg altijd de hygiënemaatregelen. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Schud geen handen.