In gesprek met Frans Goenee – Inspiratiemanager de Efteling – in het Anton Pieck Museum

Interview met Inspiratiemanager van de Efteling

Het Anton Pieck Museum kreeg afgelopen week een inspirerend bezoek van Frans Goenee van de Efteling, samen met interviewer Tom Kikkert en cameraman Michael Steenbergen.

Interviewer Tom Kikkert en cameraman Michael Steenbergen maken markante interviews met inspirerende personen, die dan via social media en diverse websites gepubliceerd worden.
Editie #11: In gesprek met Frans Goenee – Inspiratiemanager de Efteling

Deze editie (kijk hier voor de uitzending) gaan ze in gesprek met een hele bijzondere gast. Samen met Inspiratie Manager Frans Goenee gaan zij in gesprek over de wereld van de Efteling. In de studio praten ze over de tijdloze filosofie van Anton Pieck en de ervaring die hieruit voortvloeit bij de Efteling. Daarnaast hebben ze het over de Efteling als inspirerende werkplek, maar vooral over wat het bedrijf drijft om met een bezoekersaantal van boven de 5 miljoen per jaar, nog steeds de moeite wil nemen om het verschil te maken voor één kinderwens, zoals bij Ian uit Hoogeveen.

Dit keer blijven ze niet alleen in de studio, maar gaan ze -op uitnodiging van Mathilde Stam en Francine Oonk- ook langs bij het Anton Pieck Museum in Hattem.
Het interview bij het Anton Pieck Museum begint buiten voor het museum en het gesprek gaat binnen verder bij de werkkamer van Anton Pieck (te zien vanaf minuut 9).

Er werd ook een doorkijkje gegeven naar de opening van de expositie ‘Er was eens…’ in samenwerking met de Efteling op 1 augustus 2020 in het Anton Pieck Museum (te zien vanaf minuut 27) .